R
Gratis verzending vanaf 50 euro
R

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

R

Gratis mini bij bestellingen vanaf 75 euro

Ons verhaal

Graag stellen wij ons aan je voor.

Mijn naam is Inge Pluijmakers-Schuurmans.

Ik ben schoonheidsspecialiste en natuurgeneeskundige en heb sinds 2005 een eigen praktijk met als specialisatie het helpen van mensen met huidproblemen, door middel van een holistische aanpak.

Een huid kan alleen genezen als er weer een evenwicht komt in het lichaam en in een verstoorde huidfunctie. Mijn concept van werken is dus van binnen naar buiten, met de mens in totaliteit en niet alleen diens huid! Hiervoor maak ik en mijn collega`s (welke met ons concept en onze producten werken) gebruik van toegepaste kinesiologie, oftewel het kinesiologisch spiertesten.

Geloven doe ik in alles wat de natuur de mens te bieden heeft.
De mens is alleen in de loop der jaren ver van de natuur af komen te staan, met alle gevolgen van dien.
Om op een natuurlijke manier balans te brengen en te houden in het functioneren van de huid ben ik zo’n 8 jaar geleden op zoek gegaan naar eigen natuurproducten die puur waren in samenstelling en werking.

Dit heeft ertoe geleid dat we 6 jaar geleden onze eerste producten op de markt hebben gebracht. Momenteel een 6-tal productlijnen inclusief lichaamsproducten, sunscreens en inwendige ondersteuningen onder de naam KRAEM (spreek uit; CRÈME).
Onze producten zijn ontwikkeld samen met onze fabrikanten, erkent in de productie van zuivere natuurcosmetica en voedingssuppletie.

KRAEM staat voor een eenvoudige en krachtige helpende hand uit de natuur, voor jong en oud! Een crème of product kan goed zijn voor meerdere doelen en problemen.

Een gezonde huid begint van binnenuit! We vertellen je graag meer over onze soort producten, de samenstelling en onze productcertificering.
Kijk gerust eens verder…

Mijn naam is Eric Pluijmakers.

Zo’n negen jaar geleden vroeg Inge aan mij om samen een eigen merk te gaan opzetten in natuurlijke huidverzorgingsproducten. Als je bedenkt dat ik toen als bouwkundig projectleider aan het werk was, dan kun je je voorstellen dat dit niet een vraag was die ik meteen zag aankomen.

Ik heb er een tijdje over nagedacht. Ik was wel enthousiast, maar had geen idee hoe te beginnen. Uiteindelijk zijn we er samen aan begonnen.

 

Ik heb me verdiept in wet -en regelgeving, ben fabrikanten gaan zoeken die ons konden helpen met de ontwikkeling en productie van KRAEM. Ook heb ik een aantal certificaten als natuurtherapeut behaald zodat ik in staat ben om huidverzorgende producten kinesiologisch uit te testen. Uitgangspunt hierbij is altijd “natuurlijke balans”.

 

Ik kwam er al snel achter dat er veel (synthetische) ‘rommel’ in huidverzorging wordt aangeboden. Europese wetgeving laat dat helaas ook toe. Maar het is ook te simpel gezegd dat alles wat ‘natuurlijk’ is, ook automatisch goed voor je is. Zo werkt het niet. Denk bijvoorbeeld aan allergiën die mensen kunnen hebben. En er is ook onderscheid te maken in producten die wel iets toevoegen aan de huid en producten die eigenlijk niets doen en geen functie hebben.

Daarom hebben we het kinesiologisch testen direct als kompas ingezet bij de ontwikkeling van onze huidverzorgingsproducten. Met het testen kwamen we erachter welke (combinatie van) ingrediënten wel iets toevoegden voor bepaalde huidtypen -en problemen en welke niet. Op die manier hebben we de producten kunnen samenstellen, met de overtuiging dat ze ook daardwerkelijk effectief zijn. En dat heeft zich de laatste jaren bewezen. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze collega’s die allemaal o.a. een cursus kinesiologisch testen bij ons hebben afgerond. Kijk gerust verder, je bent in goede handen.

Later hebben we ook voedingssupplementen en tincturen aan ons gamma toegevoegd. Een verstoorde balans in het lichaam, kan namelijk de reden zijn van een huidprobleem. Dan heeft het weinig zin om alleen aan de huid te werken. Een optimaal resultaat kun je dan alleen verwachten als de onballans in het lichaam met inwendige ondersteuning wordt opgelost. Ook hiervoor gebruiken we het kinesiologisch testen als kompas.

van binnen naar buiten
Heb je een vraag?