R
Gratis verzending vanaf 50 euro
R

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

R

Gratis mini bij bestellingen vanaf 75 euro

Partner van Kraem

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Beste Huidprofessional,

Leuk dat je onze pagina bezoekt en jezelf verder wilt informeren over alles wat KRAEM te bieden heeft. Wees welkom en lees rustig even verder.

  • Wil je meer in je werk als alleen met de buitenkant van je cliënt bezig zijn?
  • Wil je een “tool” in handen hebben om de producten persoonlijk te kunnen afstemmen en de huid van binnenuit te kunnen behandelen?
  • Sta je open voor een holistische aanpak waarin je de hele mens meeneemt en niet alleen de huid?
  • Wil je werken met een eerlijk en 100% natuurlijk product?

Zo ja..? dan is KRAEM zeker iets voor jou!

KRAEM biedt jou enerzijds; een uitgebreid en geheel omvattend assortiment aan, bestaande uit 6 productlijnen voor gelaat, lichaam (incl. sunscreens) en inwendige ondersteuning in de vorm van voedingssuppletie en tincturen.
en anderzijds;
“De tool” om door middel van een kinesio-test (toegepaste kinesiologie) bij je cliënt de behandel- en verzorgingsproducten en/of inwendige ondersteuningen persoonlijk te kunnen afstemmen en uittesten.

Hierover vertellen we je graag meer.

Misschien ben je op de hoogte van het feit dat het ene natuurproduct het andere niet is. Hiermee bedoelen we dat het vaak zo moet lijken dat het om “zuivere” natuurproducten moet gaan. Die suggestie wordt gewekt door de verpakking en de commercie eromheen.
Wil je dit zeker weten dan zul je ingrediënten moeten checken en ook de herkomst van de ingrediënten moeten weten.
Er is helaas veel misleiding op de markt. Vaak blijkt dat er wel natuurlijke ingrediënten in het product zijn verwerkt, maar dat dit slechts een klein percentage betreft naast de overige synthetische/chemische ingrediënten.

Vanuit de wetenschap is bekend dat veel synthetische/chemische ingrediënten niet goed zijn voor de mens, omdat deze via de huid ons lichaam binnendringen,
In de producten van KRAEM zul je deze ingrediënten niet terugvinden!

Zowel de huidverzorgende producten als de inwendige ondersteunende producten zijn geheel van natuurlijke oorsprong.
Om dit kracht bij te zetten, hebben wij op onze huidverzorging een ICADA certificering. Een transparant keurmerk met strenge natuurlijkheidseisen.

EERLIJK IS HEERLIJK

We bedoelen hiermee dat hetgeen je op je huid smeert, je eigenlijk ook zou moeten kunnen opeten. En dat (de oorsprong van) de ingrediënten van eerlijke afkomst en goede kwaliteit moeten zijn. De huidverzorgingsproducten van KRAEM zijn opgebouwd uit hoogwaardige plantaardige biologische oliën en vetten, elk met een hoge concentratie aan essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Oliën en vetten met een lage concentratie aan vetzuren worden niet in onze producten verwerkt.

Iedere productlijn bevat zijn eigen unieke combinatie van meerdere oliën en vetten met hoge concentraties vetzuren. Dit maakt het product krachtiger in werking, in opname en in houdbaarheid.
Vetzuren zijn de basis van een gezonde huid, om precies te zijn van een gezonde lipidenlaag op onze huid.
Zijn er tekorten, dan raakt de lipidenlaag verstoort. Er ontstaan scheurtjes, de huid droogt uit, ontstekingen en roodheden ontstaan, etc.
Ieder huidbeeld heeft zijn eigen specifieke behoefte aan de juiste combinatie aan vetzuren om gezond te kunnen functioneren of om weer gezond te worden. (Wil je meer weten over essentiële vetzuren, kijk dan aan de linkerkant van deze pagina).

Om het specifieke tekort (hetgeen bij iedereen anders is) weer te kunnen aanvullen maken wij gebruik van toegepaste kinesiologie in de vorm van spiertesten.
Middels de kinesio-test kun je de juiste combinatie aan vetzuren en dus de juiste producten bij je cliënt persoonlijk uittesten. Dit maakt je behandel- en productadvies aan je cliënt uniek. Tevens sluit je allergische reacties uit.

Ben je enthousiast en wil je graag nog wat meer informatie of heb je vragen, laat het ons graag weten, via info@kraem.nl of tel.nr. +31 (0)45 5778121.
Je kunt hieronder ook jouw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met jou op.

11 + 13 =

Uiteraard bieden wij een complete 4-daagse scholing aan, bestaande uit;

  • Theorie en praktijk productscholing.
  • Theorie en praktijkscholing kinesio-test.
  • Sales-support.
  • Afsluitende toetsing theorie en praktijk.

Vervolg scholing (na behalen van certificaat basisscholing)

  • Kinesio-test inwendige ondersteuningen
  • Jaarlijkse nascholingsdagen

Het scholingsprogramma en aanmeldingsformulier voor de 4-daagse scholing sturen we graag naar je op.

Hieronder volgen enkele voor en na foto’s van verstoorde huidbeelden uit de praktijk.
De voor-foto is genomen bij intake met kinesio-test. De na-foto is genomen na enkele weken productgebruik (zonder behandeling).

van binnen naar buiten

Over Kraem

Wat klanten vertellen

5 out of 5

Top!