R
Gratis verzending vanaf 50 euro
R

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

R

Gratis mini bij bestellingen vanaf 75 euro

Peeling pigmentvlekken

Diepe reiniging en verzorging met de peeling pigmentvlekken

Met een peeling pigmentvlekken geeft u uw huid een diepe reiniging en verzorging. Bent u op zoek naar een peeling op basis van biologische en natuurlijke ingrediënten? Maak dan kennis met de huidverzorgingslijn van Kraem. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging en werken uitsluitend met biologische oliën en essentiële vetzuren. Synthetische ingrediënten komen in onze producten absoluut niet voor. Onze producten zijn ontwikkelt na jarenlang onderzoek, voldoen aan strenge eisen en zijn volledig vegan en dierproefvrij. Wij bieden het beste voor uw huid én de wereld om ons heen!

 

Pigmentvlekken peeling en overige huidverzorgingsproducten

De pigmentvlekken peeling kunt u voor het beste resultaat zo’n één tot twee keer per week gebruiken. Daarnaast raden we u aan om een dagcrème, nachtcrème en serum te gebruiken speciaal voor uw huidtype. Dit in combinatie met een goede reiniging en diepe peeling, zal er voor zorgen dat de pigmentvlekken verdwijnen of vervagen. Een huid met pigmentvlekken moet extra goed beschermd worden tegen de zon. We raden u daarom aan om tevens een natuurlijke sunscreen te kopen in onze webshop. Zelfs als het bewolkt is, is het verstandig om een laagje zonnebrandcrème aan te brengen.

 

Meer informatie over de peeling tegen pigmentvlekken

Wilt u meer informatie over de peeling tegen pigmentvlekken? Lees dan verder op onze website. Hier vindt u veel relevante informatie en leest u meer over ons en onze filosofie. Met behulp van het zoekfilter kunt u eventueel snel en eenvoudig cosmetica vinden die passen bij uw huidtype of huidprobleem. Mocht u vragen hebben, een persoonlijk huidadvies willen of hulp willen bij het plaatsen van een bestelling, neem dan direct contact met ons op. U bereikt het team van Kraem via de e-mail, het contactformulier, de telefoon of onze social media accounts.

 

Heb je een vraag?